Προσβασιμότητα

Δήλωση Προσβασιμότητας του Zikoulisdental.gr

Ενημερώθηκε: Νοέμβριος 2018.

Γενικά

Το Zikoulisdental.gr προσπαθεί να διασφαλίσει ότι οι υπηρεσίες του είναι προσβάσιμες σε άτομα με ειδικές ανάγκες. Το Zikoulisdental.gr έχει επενδύσει σημαντικούς πόρους για να διασφαλίσει ότι ο ιστότοπός του είναι πιο εύκολος στη χρήση και πιο προσιτός για τα άτομα με ειδικές ανάγκες, με την πεποίθηση ότι κάθε άτομο έχει το δικαίωμα να ζει με αξιοπρέπεια, ισότητα, άνεση και ανεξαρτησία.

Ενεργοποίηση του μενού προσβασιμότητας

Το μενού προσβασιμότητας του Zikoulisdental.gr μπορεί να ενεργοποιηθεί κάνοντας κλικ στο εικονίδιο που εμφανίζεται στο μέσο δεξιά της σελίδας. Αφού ενεργοποιήσετε το μενού προσβασιμότητας, περιμένετε λίγο για να μεταφερθεί το μενού προσβασιμότητας στο σύνολό του.

Αποποίηση ευθυνών

Το Zikoulisdental.gr συνεχίζει τις προσπάθειές του να βελτιώνει συνεχώς την προσβασιμότητα του ιστοτόπου και των υπηρεσιών του με την πεποίθηση ότι είναι η συλλογική μας ηθική υποχρέωση να επιτρέπουμε την προσιτή και απρόσκοπτη χρήση και για όσους από εμάς έχουν κάποιες ειδικές ανάγκες.

Παρά τις προσπάθειές μας να καταστήσουμε πλήρως προσβάσιμες όλες τις σελίδες και το περιεχόμενο του Zikoulisdental.gr, κάποιο περιεχόμενο ίσως να μην έχει πλήρως προσαρμοστεί στα αυστηρότερα πρότυπα προσβασιμότητας. Αυτό μπορεί να οφείλεται στο να μην έχει βρεθεί ή προσδιοριστεί η καταλληλότερη τεχνολογική λύση.

Είμαστε εδώ για σας

Εάν αντιμετωπίζετε δυσκολίες με οποιοδήποτε περιεχόμενο στο Zikoulisdental.gr ή χρειάζεστε βοήθεια σε οποιοδήποτε μέρος του ιστότοπού μας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας κατά τις κανονικές εργάσιμες ώρες όπως περιγράφεται παρακάτω και θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Εάν επιθυμείτε να αναφέρετε κάποιο ζήτημα προσβασιμότητας, έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή χρειάζεστε βοήθεια, επικοινωνήστε με την Υποστήριξη Πελατών του Zikoulisdental.gr ως εξής:

Email: office@zikoulisdental.gr

Απόκρυψη